Hydroprot Hydroprot

Hydroprot: 95% hydrolyserte fiskeproteiner

Salgssuksessen i Norge


I denne artikkelen får du informasjon om:

  • Hva er Hydroprot?
  • Hvorfor er fiskeprotein så bra for oss?
  • Oppsiktsvekkende forskningsresultater
  • Hva inneholder Hydroprot?
  • Hvordan du kan prøve Hydroprot i 30 dager til halv pris.

Etter at Aslaug I. L. Harrang fra Kvam i Hordaland leste om kosttilskuddet Hydroprot på internett, ble hun fristet til å teste produktet. I dag påstår 48- åringen at hun er «avhengig» av fiskeproteinpillene fordi effekten er så god. Aslaug har fått svært positive resultater av å innta Hydroprot daglig i snart to år. Forskjellen merket hun når hun hadde brukt to pakker. – Jeg fikk mer muskler til tross for at jeg sjeldent trener med vekter, og de ekstra kiloene jeg hadde forsvant, sier hun.Vestlendingen merket også stor forskjell på huden. – Jeg nærmer meg femti, men har fått glattere hud. Les hele artikkelen her

Lakseproteinet som brukes i Hydroprot har vunnet den europeiske helsekostprisen «Årets ingrediens» innen kategorien vektkontroll. Det var nok denne placebo-kontrollerte studien som ble publisert i 2016, som viser at lakseprotein-hydrolysat kan være et viktig virkemiddel for en langsiktig bekjempelse av fedme. Hele studien kan lastes ned her

Hydroprot har sitt utspring fra forskning ved Universitetet i Bergen og Haukeland universitetssykehus, der resultatene blant annet viser at folk som har høyt fiskeinntak har færre livsstilsykdommer. Fiskeprotein som helsekosttilskudd fantes ikke på markedet for få år siden. Hydroprot var og er markedslederen i Norge.

Med et proteininnhold på over 94% er Hydroprot det reneste produktet på markedet. Årsaken til at Hydroprot har så høyt proteininnhold er at det utelukkende er laget av fiskekjøtt. Vi bruker avskjær fra laksefileter. Ikke fiskebein, brusk og innvoller som en del andre aktører benytter seg av. Proteinet i Hydroprot er hydrolysert, som betyr at det taes mer effektivt og raskere opp av kroppen enn om du spiser vanlig fisk. Skal du ha best effekt, ja da skal du ha det beste proteinet. – Hydroprot

Innhold per dagsdose (4 tabletter):
Lakseproteinhydrolysat 3000 mg

Ingredienser:
Lakseproteinhydrolysat, tabletthjelpestoffer (mikrokrystallinsk cellulose, natrium croscarmellose, magnesiumsalt av fettsyrer, talk, silisiumdioksyd, stearinsyre).

En boks Hydroprot inneholder 120 tabletter og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering. Du skal ta 4 tabletter daglig. Helst 2 til frokost og 2 til lunch. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.
Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Marine Vital anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

Prøv Hydroprot i 30 dager til halv pris.
Du betaler kun 125,- Porto/ekspedisjon er inkludert.

Hydroprot - Salgsuksessen i Norge

Jeg ønsker å prøve abonnement på Hydroprot. Vennligst send meg 30 dagers forbruk av Hydroprot til halv pris. Jeg betaler kun kr. 125,- Porto og eksp.kostnader er inkludert. Jeg er ikke forpliktet til fremtidig kjøp, men forplikter meg til å si opp abonnementet innen endringsfristen hvis jeg ikke ønsker å få tilsendt mer. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. person.

JA TAKK, SEND MIN PRØVEPAKKE NÅ!

NÆRINGSINNHOLD: Lakseproteinhydrolysat

Anbefalt daglig dosering er 4 tabletter om dagen.
En boks Hydroprot inneholder 120 tabletter og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.

Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Sprekere Liv anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

Har du spørsmål om HydroProt, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@marinevital.no eller ring 85416148 hverdager mellom 12:00-15:00